Foto
Al heel lang op zoek naar een leuk hoesje, maar kan je er geen vinden? Geen nood, we hebben hier allemaal hoesjes voor je uitgezocht, kan je misschien wat inspiratie opdoen?

Bekijk hieronder alle hoesje.

Foto
Ben je helemaal weg van Chanel, of misschien ook niet? Maakt niet uit! Deze hoesjes zijn gewooon sweet, of je er nou van houd of niet.. Deze hoesjes  zijn verkrijgbaar in het roze, wit, blauw, zwart en paars voor de Iphone 4/4S/5 klik op de knop om naar deze webshop te gaan.

Foto
Dit hoesje is om op te eten, voor de IPhone 4/4S! Maar ehm, het is niet echt om op te eten maar voor bescherming 7 styling voor je telefoon.
Dit hoesje is beschikbaar in de VANS webshop voor $20,00. Ja dollars, dat werkt iets anders dan euro's maar je komt er vast wel uit, en anders kun je online chatten met een medewerker van VANS. Klik op de knop om naar de webshop te gaan.

Foto
Het vorige hoesje lijkt op een wafel, deze weer op een coca cola flesje, wat zijn ze toch om op te eten! Dit Coca Cola hoesje is gewoon te koop in een Nederlands webshop genaamd vanalles-online.nl voor de Samsung Galaxy S3.
Klik op de knop om naar de webshop te gaan

Foto
Studs, is dat niet een beetje van vorig jaar? Nee hoor, wij zijn nog steeds helemaal weg ervan! Dit stoere hoesje is beschikbaar voor Blackberry Bold 9790 en hij is ook nog eens in sale!

Dit was het alweer, er zijn natuurlijk nog veel meer geweldie hoesjes, en nog veel meer telefoons maar daar zijn we niet aan toegekomen. Zelf hebben we al deze hoesjes niet besteld, dus we weten niet zeker of ze ook echt aankomen (VANS is wel te vertrouwen maar al die andere onbekende webshops) Pas daar mee op! Als het zo zou zij hebben wij je gewaarschuwdLeave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty