Foto
Laptop tassen, super handig voor als je je laptop mee wilt nemen naar een
vriendin, of naar de saaie verjaardag van de buurvrouw! We hebben voor jou 5 fashionable laptoptassen gezocht, voor een prikkie!

Foto
De site I love Fashion news heeft samen met Fashionchik.nl een laptop clutch ontworpen. Juist ja, geen saaie, zakelijke laptop tas, maar een fashionable laptop clutch! En ehh, je hoeft het natuurlijk niet alleen de gebruiken voor je laptop! Deze clutch is verkrijgbaar in 4 kleuren: Roze, Zandkleur, zwart en geel voor € 39,95. We love!

Foto
Deze chique laptoptas heeft trendt studs. Studs? Ja die kunnen nog steeds hoor, nog helemaal hot. Deze tas kan je makkelijk dichtdoen met de rits, zodat je laptop er niet uit kan vallen! Opeens helemaal niet erg meer om lopend naar je oma te gaan. Laat je trendy laptoptas zien! Verkrijgbaar bij de Topshop voor €29,00.

Foto
We hebben nog een trendy laptop clutch voor je, een stukje goedkoper!
Deze laptop heeft een mooie baluwe snake print, een mooie leren uitstraling. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken tijdens het uitgaan, zonder de laptop erin dan. Deze laptop'tas' is te koop bij ASOS voor €27.78

Foto
Weer een stijlvolle laptoptas, we kunnen niet kiezen! Deze tas heeft wat weg van de desingertassen van Hermés, en dat is zeker een compliment! Deze tas is dan niet van Hermés, maar net zo trendy & véél goedkoper. Want deze tas is te koop bij Wehkamp voor € 39,99.

Foto
Deze tas is misschien wat duurder dan de andere, maar dan heb je ook wat! Deze chique laptop tas is van Sushi. Met een hele handige binnenkant, waar je meer kwijt kunt dan  alleen je laptop. Deze tas is ook iets zakelijker dan de andere, perfect voor naar je werk/ stage! Verkrijgbaar in de webshop Lazata voor € 89,95.
 

Welke 'laptop'tas is jouw favoriet?Leave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty