Foto
Misschien houd je net als ik wel helemaal niet van de winter, en loop je veel liever in een short met een topje buiten. Maar het is nu eenmaal elk jaar winter, dus kunnen we er beter maar wat leuks van maken! Dus even niet meer zeuren over te koude handen op de fiets, een bekeuring omdat je fietslamp niet aan stond en omdat je wit ziet, maar kijk liever naar  de positieve dingen!

Foto
We vinden het allemaal stiekem toch wel  gezellig, de kaarsen en/of openhaard aan! Omdat het al vroeg donker is vinden we het helemaal leuk om gezellig met kaarsjes aan achter je laptop in je kamer te zitten. Het is altijd wel gezellig, zo vroeg donker!

Foto
Deze maand is toch echt de feestmaand! Misschien gelooft je jongere broertje nog in Sinterklaas en word je weer helemaal verwend op pakjesavond, en zo niet vast wel tijdens kerst! Stiekem vinden we het ook niet erg om mee te helpen met de kerstboom optuigen, en meestal ga je gezellig uit eten of misschien kan je zelf wel een feestelijke maaltijd op tafel zetten. Recepten voor feestelijke maaltijden komen er zeker nog op onze blog.

Foto
Een goede smoes om weer heerlijk te gaan shoppen! Tja, je hebt toch echt wat warme kleding nodig, een trendy sjaal en een mooie winterjas! Hmm, misschien is de winter zo slecht nog niet..

Foto
Natuurlijk hebben we ook nog de jaarsverwisseling. Dat betekent : Oliebollen, champagne en mooie jurken. Misschien ga je wel naar een Oud&Niew feest of je gaat lekker op de bank tv kijken, met je ouders, vrienden en/of familie. Misschien houd je wel van het vuurwerk en ben je heel de avond/nacht op straat te vinden. In iedergeval : Er is altijd wat te doen!

Foto
Misschien houden ze bij jou op school wel een kerstgala, dan kan  je eindelijk je chique jurk een keer aan en je haar netjes opsteken. Lekker tutten! 

Weten jullie nog wat voordelen voor de winter?Leave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty