Foto
Misschien vind je het wel heel erg kinderachtig, maar het kan heel erg leuk zijn! Met al je vriendinnen lootjes trekken en surprises maken voor elkaar! Je maakt een gedicht over een jongen waar zij een zwak op heeft en dat soort dingen, ik bedoel een echte meidenavond! Jullie weten alles van elkaar & als het leuke dingen zijn kan je dat best verwerken in je surprise.
Als je vriendin bijv. net voor het eerst gezoend heeft, is het misschien leuk om een mond te maken als surprise, dat zou echt een gezellig meiden avond worden!

Je kunt natuurlijk op de ouderwetse manier lootjes trekken, papiertjes in een bak en graaien maar! Maar omdat je meestal met niet meer dan 10 vriendinnen bent, trek je wel heel snel je zelf en dan moet iedereen weer overnieuw. Daarom zijn er allemaal sites waarmee je online kan lootje trekken.
www.lootjestrekken.nl is zo'n site, je vult jouw email in & die van je vriendinnen.Jullie moeten de mai bevestigen & dan wordt er online getrokken, je krijgt een mail met de naam van degene die je hebt getrokken en het verlanglijstje 'als degene die al ingevuld heeft'. Je kunt op de site ook anoniem aan vraag stellen aan degene die je hebt getrokken.

Heel lang denken over wat je moet maken, hoeft meestal niet. Je kent je vriendin van buiten naar binnen & meestal is een meisje ook blij met een it-bag als surprise 'zelfgemaakt dan hé' of een make-up  doosje. Je kunt natuurlijk ook iets heel speciaal maken, als je vriendin bijv. turnt, kan je een turnzaal maken! Maar dat kan meestal niet iedereen, mij zal het in ieder geval niet lukken.

Gaan jullie surprises trekken?
Leave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty