Foto
Het is moeilijk om écht een leuke pyjama te scoren. We doen er ook niet echt moeite voor, als je in de winkel staat heb je zoiets van: 'Niemand ziet hem, dus het maakt mij niet uit.' Maar als je dan bij je vriendinnen gaat logeren of je vriendje heb je toch liever een stijlvolle pyjama. Daarom hebben we hier een paar fashionable pyjama's op een rijtje gezet! Nu kan je niet wachten op het volgende logeerpartijtje!

Foto
Deze pyjama, nouja ehm kimono is super stylish! Gemaakt van satijn en een band in de taille, das even iets anders dan je Snoopy pyjama! Te koop voor 19,95 bij H&M. Klik op de knop hieronder en dan kom je bij deze pyjama op hm.com.

Foto
Dit nachtjapon is super schattig! Het model heeft een wat wijdere hals, met lange mouwen. Lekker warm dus. Het is maar in 1 kleur/print verkrijgbaar voor 14,95 op hm.com. Klik op de knop hieronder en dan kom je bij deze pyjama op hm.com.

Foto
Deze pyjama is perfect voor de winter! Het bestaat uit een heerlijk, warme oversized top van joggingstof. Er zit ook nog een trendy pyjama legging bij.
Er zijn nog twee verschillende soorten beschikbaar. De ene heeft een grijze top en een bloemen legging. De andere zie je hier op de foto. Een roze top met een luipaardlegging. Verkrijgbaar voor 19,95 bij H&M.Klik op de knop hieronder en dan kom je bij deze pyjama op hm.com.

Foto
Deze singlet is helemaal stijlvol, je kunt er in slapen, maar je zou het ook zo als hemdje onder een shirt kunnen gebruiken! 2 in 1 dus. Verkrijgbaar in het grijs, zwart, wit en lichtroze voor 9,95.  Klik op de knop hieronder en dan kom je bij deze singlet op hm.com.

Foto
Deze stijlvolle pantoffels mét strikje zijn heerlijk warm en heel erg trendy met een heerlijke teddy vulling. Verkrijgbaar  in grijs, gebroken wit en licht roze voor 14,95.  Klik op de knop hieronder en dan kom je bij deze pantoffels op hm.com.

Dat zal lekker slapen!

Welke is jouw favoriet?
Rick Spierings
1/5/2013 06:23:11 am

Ontzettend leuke pyjama's

ReplyLeave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty