Foto
Elke week stellen we een fashionable outifit voor je samen op H&M.com mét accessoires en schoenen. Tot en met kerst stellen we een perfecte feestdagen look samen, voor de kerst en/of voor Oud en Nieuw!

Deze week hebben we een outfit dat bestaat uit een jurk, schoenen, armband en oorbellen onder de 100,00. Onder elk kledingstuk/accessoire staat een knop en als je die aanklikt kom je op het kledingstuk in de H&M webshop.

Foto
Dit is de  basis van de outfit, de jurk. Het een tweekleurige jurk met een V-hals, knopen in de nek en een blinde ritssleuting. Deze jurk is verkrijgbaar in het wit/zwart en in het roze/paars. Wij hebben gekozen voor de wit zwarte jurk, omdat dat gewoon beter past bij de feestdagen. Deze jurk is 29,95.

Foto
Met deze pumps voel je je net een Sex and the Girl, en wie wil dat nou niet? Deze hakken zijn 13 cm, en ze passen helemaal bij de jurk! Deze sexy heels zijn te koop voor 39,95.

Foto
Deze oorbellen maken de outfit helemaal af. Het zijn grote oorhangers met metalen hangertjes, erg feestelijk! Verkrijgbaar in het donkergrijs en goud, wij kozen voor donkergrijs omdat er in de outfit al veel zwart zit. De oorbellen matchen gewoon beter met de outfit. De oorbellen zijn 6,95.

Foto
Deze armband maakt de outfit iets stoerder, maar toch past het erbij! De armband is verkrijgbaar in het zwart en gebroken wit voor 6,95.

Dit was onze eerste zelfsamengestelde outfit. Deze outfit is perfect voor Kerst, Oud en Nieuw, of gewoon een feestje!Leave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty