Foto
Ben je gek op sieraden én op chocolade? Presentatrice Lauren Verster combineert die twee! Ze verklaart haar liefde aan chocolade met de presentatie van een nieuwe sieradenlijn, grotendeels gemaakt van chocolade.

Deze sieradenlijn is een eenmalig initiatief van chocoladefabrikant Mars en ontwikkelingsorganisatie Solidaridad om de aandacht te vestigen op de nodige verduurzaming van de cacaomarkt. Sieraden zijn luxe artikelen, gemaakt van dure materialen. Eigenschappen die in de toekomst ook van toepassing kunnen zijn op chocolade, als de cacaoproductie niet verduurzaamt.

Lauren ontwierp daarom deze sieraden, om de nadruk te leggen op het feit dat chocolade een luxe artikel wordt als er niet duurzamer wordt omgesprongen met cacao

Lauren: “Chocolade zorgt voor dat kleine geluksmoment als je het nodig hebt. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat we daar met zijn allen van kunnen blijven genieten. Nog belangrijker vind ik het dat we bij kunnen dragen aan een duurzamere wereld en een beter leven voor de cacaoboeren in Afrika. Daarom ben ik blij dat ik een bijdrage kan leveren aan dit initiatief en een deel van de sieraden heb mogen ontwerpen. Het resultaat is een hele bijzondere en unieke sieradenlijn.”

De exclusieve sieraden zijn gemaakt van onder meer pure chocolade, witte chocolade, cacaoboter en -poeder, afgewerkt met marsepein en bladgoud. Consumenten die zo’n bijzonder sieraad in huis willen hebben, kunnen tot 7 november op www.fortheloveofchocolate.nl een virtueel sieraad kopen en maken daarmee kans op één van de echte chocolade sieraden.


                            Hier toont Lauren haar eenmalige choco collectie.
                            De chocolade ketting
                          De chocolade oorbellen.
Esmee
10/29/2012 02:00:22 am

Haha super leuk die wil ik! ;)

Reply
10/29/2012 06:31:48 pm

me2

Reply
Shannon
10/29/2012 06:21:42 pm

Haha wat een geniaal idee! Alleen smelt het wel, maar wel leuk bedacht!x

Reply
10/29/2012 06:31:27 pm

dan kan je het opeten :) en de ring licht heel lang in de vriezer? dus is t wel lekker als tussendoortje, Gewoon drag in de winter.

Reply
Shannon
10/29/2012 06:33:25 pm

Jaah das waar! haha maar dan zijn het geen sieraden meer!

Reply
noa
10/29/2012 06:35:14 pm

hahaha grappig, gewoon in de winter dragen xd

ReplyLeave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty