Foto
In november ligt er weer een limited edition lijn van Essence make-up in de winkel. De nieuwe collectie voor herfst 2012 is geïnspireerd op de film The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.

Essence heeft zich voor The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 collectie voor herfst 2012 laten inspireren door de film. De nieuwe lijn bestaat voornamelijk uit glitters en mysterieuze kleuren zoals zwart, rood en goud en de producten kosten niet meer dan 2,99 euro.
loose pigments eyeshadow (€2,59)
Essence komt voor de liefhebbers van oogschaduw met 4 tinten Loose Pigments Eyeshadow. Het product belooft te zorgen voor een subtiele glans tot een krachtige metallic glinstering waarmee je fascinerende ogen kunt creëren. De oogschaduw is verkrijgbaar in 3 donkere, bijna zwarttinten en een lichtgouden tint voor de prijs van €2,59
liquid glitter eyeliner (€2,39)
Om je ogen helemaal af te maken, kun je de Liquid Glitter Eyeliner op je oogleden aanbrengen. Met het dunne kwastje kun je volgens Essence het product nauwkeurig gebruiken. De eyeliner van 2,39 euro bestaat in de kleuren donkerblauw en paars en is afgewerkt met een fijn glitterpigment.
lipstick (€2,59)
Deze lipstick bevat fijne gouden glittertjes. Door een formule worden je lippen superzacht, wachtend om gekust te worden door Edward… Het product is alleen in het goud te koop voor 2,59 euro.
lipgloss (€1,99)
Lipgloss in dramatisch rood en paars. 
Verkrijgbaar in 01 alice had a vision – again en 02 renesmee red.

shimmer powder (€2,99)
Dee shimmer powder geeft je gezicht een mooie gloed en laat je huid er prachtig uitzien. 
Verkrijgbaar in 1 kleur.


blush (€2,89)
Om je wangen net even een mooier kleurtje te geven kun je de nieuwe blush van Essence gebruiken. Het product hoort je gezicht namelijk een subtiel rood glinsterend accent te geven. De blush is verkrijgbaar in de kleur Renesmee Red voor 2,89 euro.

nail polish (€1,99)
In een nieuwe make-up lijn mag nagellak natuurlijk niet ontbreken. In deze collectie komt Essence met 4 intense kleuren, namelijk blauw, zwart, donker paars en glanzend goud voor de prijs van 1,99 euro.

Hoewel ik nog nooit éen van de Twilight films heb gezien, vind ik de nieuwe make-up collectie van Essence best wel leuk. Ik vind vooral de oogschaduw en eyeliner mooi, wat ik niet zal proberen is de lippensift. Ik ben wel benieuwd naar jouw mening over de Essence make-up The Twilight Saga: Breaking Dawn collectie voor herfst 2012.


Leave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty