Foto
Prachtig nieuws voor Adele, ze is bevallen van een zoontje! Adele en haar vriend Simon Konecki zijn in de zevende hemel met hun pasgeboren zoontje. Maar niet iedereen lijkt ze het geluk te gunnen. De zangeres ontvangt namelijk kwetsende berichten over haar baby op Twitter.. Adele heeft nog niks weergegeven over de naam van haar zoontje, of de speciale dag, we weten dus niet op welke dag haar zoontje is geboren maar in iedergeval tussen vrijdag en zondag in. 

Hoewel dit geweldig nieuws is voor Adele en haar geliefde, worden er nogal pijnlijke tweets gestuurd. Zo tweette ene Vanessa Bieber: ''Ah, Adele heeft een baby gekregen. Is het dik en gehandicapt lol. Vermoord het kind already. '' Ze was niet de enige die nare dingen tweette over Adele en haar baby. Zo zeiden mensen dat ze niet wisten dat ze zwanger was, omdat ze zo dik is. En een paar Twitteraars vroegen of ze last had van een postnatale depressie.
We hopen dat Adele zich niets aantrekt van deze kwetsende tweets en geniet van haar pasgeboren kindje. er klikken om te bewerken.
Leave a Reply.


Too much fashion - Dé site waar je op de hoogte voor gehouden op het gebied van fashion en beauty