Foto
Het gaat goed tussen Kristen en Robert. Het Twilight-stel overleefde afgelopen 
  zomer ternauwernood een relatiecrisis nadat Kristen besloot te vozen met 
  regisseur Rupert Sanders. Maar inmiddels lijkt alles weer normaal. Er worden volgens verschillende ingewijden al kinderplannen gesmeed. Maar dan moet er eigenlijk eerst worden getrouwd natuurlijk. Welnu, dat gaan ze ook doen. Als we OK! Magazine mogen geloven, althans. 

Een anonieme bron vertelt het tijdschrift dat het opnieuw smoorverliefde koppel nu naar locaties aan het 
  zoeken is. Maar dat verlanglijstje lijkt door het slippertje van K-Stew wel wat in de war te zijn geschopt. Een vriend van het stel vertelt: "Voordat Kristen vreemdging was het plan altijd om dichtbij Rob's huis te trouwen in Engeland. 
  Maar nu veel vrienden en familie niet zo op Kristen meer zijn gesteld, ziet zij dat niet meer zitten." Overigens is niet iedereen zo boos op Kristen. Roberts zussen hebben haar al weer helemaal in de armen gesloten. 

Zouden ze echt gaan trouwen? Of zijn het roddels?

 
Foto
Onlangs is Alexander Wang aangenomen als de nieuwe director van Balanciaga. En daar is Kristen Steward het gezicht van. Niks aan de hand zou je zeggen.

Maar meneer Wang is goed bevriend met model Liberty Ross. En ja, dat is de vrouw van Rupert Sanders. De man waar Kristen een slippertje mee had.. Het zou dus zomaar kunnen dat dame Steward daardoor haar baan verliest. Er zijn hier door Balanciaga nog geen uitspraken over gedaan.
Wordt vervolgt..