Foto
We hebben op internet wat leuke look-a-likes voor je opgezocht van celebrity's. Sommige zijn echt net echt, en andere hebben er gewoon wat van weg. Maar het blijft grappig!

 
Foto
Weet je nog dat Justin Bieber was gespot met een joint in zijn hand? Alle fans waren geschokt en #CutForBieber was als protest gestart. Maar het blijkt nu dat de popster helemaal niet aan het blowen was. Degene met de joint in zijn hand was Robin Vereccas. De verwarring is niet gek, want Robin lijkt eng veel op Justin. Meet Justin Bieber's dubbelganger...

Robin is 18 jaar en komt uit Belgie. Hij is zelf ook fan van Justin Bieber. Het lijkt erop alsof Robin ook wel op Justin wil lijken. Hij draagt dezelfde soort kleding en hij doet sommige foto's van Justin 'na'. Op Twitter heeft hij al bijna 50.000 volgers! De foto's liegen er niet om: de gelijkenissen tussen Robin en Justin zijn zo groot, dat je het verschil bijna niet kunt zien. 


Kijk zelf maar!


 
Foto
De videoclip is nog geen 12 uur geleden uitgekomen, maar toch is de clip al 3350715 keer bekeken. Ben je benieuwd? Bekijk de videoclip hieronder.


 
Foto
Jullie kennen vast wel de filmpjes dat een beauty blogger een filmpje plaatst dat haar vriendje haar opmaakt, Hilarisch is het. Maar nog leuker, Ariana Grande doet er ook aan mee. Het filmpje is echt ontzettend schattig. Wat een schattig stelletje. Bekijk het filmpje hieronder