Foto
Zoals je al bij 'trends' kon zien, zijn de bloemetjes weer helemaal terug! Natuurlijk willen wij ook deelnemen aan deze trend, daarom laat ik weer een paar geweldige kledingstukken zien van de H&M. We kunnen niet alle kledingstukken met bloemenprints laten zien omdat het er nogal veel zijn.

Foto
Het eerste wat ik heb gevonden is deze blazer. Ik ben er helemaal weg van! Het maakt gelijk heel je sombere outfit vrolijk. Deze blazer heeft een prachtige gouden rits, and we love that. 

Foto
We hebben ook nog deze blouse voor je, met zo'n broek erbij vind ik het persoonlijk een beetje 'Too much Fashion'. Maar het kan wel. Er zit ook nog een mooi volant onderaan, maar wat je nu niet goed kan zien. De top geweldig, de broek geweldig maar samen zou ik niet doen. 

Foto
Jullie konden hierboven deze broek al zien, alleen zei ik er al bij dat ik het een beetje 'Too much Fashion' vind. De blouse en de broek apart vind ik wel geweldig zoals hier op de foto. 

Foto
Deze jurk heeft een iets lichtere print dan de kledingstukken hiervoor. Er zitten mooie plooien bij de zakken, ook heeft deze jurk een mooie V-hals. 

 


Comments




Leave a Reply