Foto
Nog steeds geen modieuze sportoutfit gevonden voor bij de gym op school, de tennis, voetbal, joggen etc. No worries anymore! Wij hebben de perfecte sportoutfits uitgezocht voor jou.

Foto
In de winter is het iets te koud om in een sportbh buiten te gaan hardlopen. Daarom dit lange mouwen shirt voor de winter! Het is niet te koud en ook niet te warm, want de stof is niet heel dik. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, maar wij gaan voor deze mintgroen. Het maakt de look wat zachter, we love!

Foto
Ga je toch liever voor een sportbh? Of wilt je het voor onder je sportshirt? Deze sportbh is niet zo saai effen als alle andere, Op de foto hier naast zie je dat het een vrolijk patroon heeft. Maar ook deze zijn in 4 verschillende kleuren, waarvan 1 niet effen (zie foto). 

Foto
Je outfit nog afmaken? Doe er dit leuke sportjack over, in het zwart of in het roze. 

Foto
Nog geen leuke sportbroek gespot? Nou nu dus wel. Deze grijze jogging broek is aan de onderkant ook een beetje mint, goede match met de mintgroene top bovenaan. Deze broek heb je ook in het zwart, alleen dan is de bovenkant ook zwart.  

Foto
De broek hierboven te kort? We hebben hier een hardlooplegging voor je. Aan de pijpen, de onderkant van de legging is er ook nog een patroontje. De veters aan de binnenkant zijn ook mint. We gaan echt voor mint dit seizoen!

Foto
Je hartjessokken in je sportschoenen? Dacht het niet! Deze bijpassende sokken zijn ontzettend leuk! Het zijn ook nog eens kniesokken, dus we hoeven ze niet meer op te stropen.

 


Comments
Leave a Reply