Foto
De BB Cream is sinds de lancering in Azie 2005 een enorme hype geworden. Ontzettend veel make-up merken hebben nu ook deze crème/foundation in hun assortiment. Zo ook L'oreal Paris, en die gaan wij testen. 

De BB Cream van L'oreal Paris is alleen wel een tikkeltje anders, de kleurpigmenten passen zich aan, wanneer het jouw huid aanraakt. 

Foto
Voordat je het koopt, let wel op dat er twee tinten zijn van deze BB Cream. Light Skin Tone en Medium Skin Tone, ik heb zelf de lichte. Als je de BB Cream op je huid aanbrengt is het wit, maar als je er dan even overheen wrijft word het een prachtige natuurlijke kleur. De kleur past goed bij mijn huid, maar het is niet de perfecte kleur voor mijn huid.

Zo ziet de BB Cream eruit als je het op je huid aanbrengt. Wit, met kleine stipjes erin. 
Als je het dan voorzichtig uitwrijft, ontstaat er op sommige plekken al een beetje een huidskleur.

Als je dan wat veder uitwrijft wordt het al een veel natuurlijkere kleur. Op mijn hand zie je heel goed dat er foundation op zit. Maar als ik het op mijn gezicht smeer, zie je er niks van. 
Foto
Ik zal deze BB Cream je zeker aanraden, mij bevalt het goed. Het ziet er heel erg natuurlijk uit. Op de achterkant heb ik alleen niks kunnen lezen over de verzorging van je huid, en dat is juist BB Cream. BB Cream is een foundation en een dagcrème in 1. Het hoort verzorgend en niet schadelijk, maar juist beter voor je huid te zijn dan een foundation. Die verzorging zit er dus eigenlijk niet in. Ik vind het daarom eigenlijk geen echte BB Cream. Eerder een ontzettend natuurlijke foundation. Maar als nog, raad ik het je aan.

Ik raad het je af als je op zoekt bent naar een goed dekkende foundation.

 


Comments
Leave a Reply